Contact

Waddenhaven Ameland
Oude Steiger 3
9163 GV NES AMELAND

Tel: 0519-542159
Mobiel: 06-27436052
Email: info@waddenhavenameland.nl
Marifoon: kanaal 31

Openingstijden
Openingstijden kantoor zijn afhankelijk van seizoen drukte en getijden.      Op kantoor worden de openingstijden aangegeven. Geen contact, stuur even een whattsapp bericht, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op

Vanaf 1 november tot 1 april kunt U wel gebruik maken van onze haven maar mogelijk zijn niet alle voorzieningen zoals water, elektra en sanitair beschikbaar. Graag eerst even contact, liefst via  WhatsApp 0627 436 052.

Financiële administratie:
NL15 RABO 0302007733
t.n.v Stichting Jachthaven Het Leijegat
Oude Steiger 3
9163 GV Nes Ameland

VOORZIENINGEN

In onze jachthaven op Ameland hebben we hedendaagse voorzieningen voor comfort. Zo hebben we gescheiden douches en toiletten, gratis wifi, stroomaansluitingen en meer.

BESCHIKBAARHEID

Om de beschikbaarheid van onze ligplaatsen te bekijken kunt u kijken op op waddenhavens.nl of klik op de onderstaande button ‘leesmeer’.  Vrije ligplaatsen zijn groen aangegeven.

HAVENREGELS

In Waddenhaven te Ameland zijn de reglementen van Hiswa  van toepassing. Kijk op onze havenregels pagina om de reglementen te downloaden of voor meer informatie..

GRATIS WIFI

U kunt gebruik maken van gratis WIFI wanneer u in onze jachthaven verblijft. Ook hebben wij stroomaansluitingen zodat u altijd mobiel kunt blijven in onze jachthaven!