Voorzieningen

Achter het havenkantoor is de ingang naar de douches en toiletten te vinden. Deze zijn opgedeeld in gedeeltes voor mannen, vrouwen en mindervaliden. Daarnaast zijn er een wasmachine en droger te vinden, evenals wastafels om de afwas te doen.
Op de steigers zijn punten voor elektriciteit en water te vinden. Beide zijn voor het bij het havengeld inbegrepen.
In de haven is WIFI aanwezig, ook deze is gratis en wachtwoord is te verkrijgen in havenkantoor.
Er is geen mogelijkheid tot tanken aanwezig in de haven, maar vlak over de dijk is wel een tankstation. Bilgewater kan wel worden ingeleverd in de haven. Daarnaast zijn er afvalbakken aanwezig voor papier, glas en restafval.
Naast het havenkantoor ligt cafe/restaurant “The Harbour” met een mooi terras en prachtig uitzicht over de haven en het wad.
Ook fietsenverhuur is aanwezig naast het havenkantoor.
Vlak achter de dijk is het VVV en een supermarkt.

Zie ook de pagina Links voor meer tips/info

 

VOORZIENINGEN

In onze jachthaven op Ameland hebben we hedendaagse voorzieningen voor comfort. Zo hebben we gescheiden douches en toiletten, gratis wifi, stroomaansluitingen en meer.

BESCHIKBAARHEID

Om de beschikbaarheid van onze ligplaatsen te bekijken kunt u kijken op op waddenhavens.nl of klik op de onderstaande button ‘leesmeer’.  Vrije ligplaatsen zijn groen aangegeven.

HAVENREGELS

In Waddenhaven te Ameland zijn de reglementen van Hiswa  van toepassing. Kijk op onze havenregels pagina om de reglementen te downloaden of voor meer informatie..

GRATIS WIFI

U kunt gebruik maken van gratis WIFI wanneer u in onze jachthaven verblijft. Ook hebben wij stroomaansluitingen zodat u altijd mobiel kunt blijven in onze jachthaven!