Watersportvereniging Ameland

Welkom bij Watersportvereniging Ameland!

Gelegen te midden van de prachtige wateren van de Waddenzee, verwelkomen wij u bij de Watersportvereniging Ameland, waar passie voor watersport en gemeenschap samenkomen. Sinds onze oprichting hebben we ons ingezet om een bruisende hub te zijn voor zeil- en watersportliefhebbers, zowel lokaal als van over de hele wereld.

Onze vereniging is verankerd in een rijke traditie van zeilen, surfen, roeien en andere watersporten. Met onze diverse activiteiten en evenementen streven we ernaar om mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samen te brengen, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde zeilers. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dag op het water, een spannende regatta of een gezellige bijeenkomst met mede-watersporters, bij Watersportvereniging Ameland vind je altijd een warm welkom.

Onze faciliteiten zijn ontworpen om u te ondersteunen bij uw watersportavonturen. Van onze moderne jachthaven tot onze uitgebreide trainingsprogramma’s, we streven ernaar om een omgeving te bieden waarin iedereen zijn passie kan ontdekken en ontwikkelen. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen met advies, training of gewoon een goed gesprek over alles wat met watersport te maken heeft.

Maar Watersportvereniging Ameland is meer dan alleen een plek om te varen; we zijn een gemeenschap. Door lid te worden, maak je deel uit van een netwerk van gelijkgestemde individuen die dezelfde liefde delen voor de zee en de wind. Samen vormen we herinneringen, delen we kennis en bouwen we blijvende vriendschappen op.

Of je nu een ervaren zeiler bent of net begint, bij Watersportvereniging Ameland ben je altijd thuis. Verken onze website verder om meer te weten te komen over onze activiteiten, evenementen en hoe je lid kunt worden. We hopen je snel te mogen verwelkomen aan boord!

VOORZIENINGEN

In onze jachthaven op Ameland hebben we hedendaagse voorzieningen voor comfort. Zo hebben we gescheiden douches en toiletten, gratis wifi, stroomaansluitingen en meer.

BESCHIKBAARHEID

Om de beschikbaarheid van onze ligplaatsen te bekijken kunt u kijken op op waddenhavens.nl of klik op de onderstaande button ‘leesmeer’.  Vrije ligplaatsen zijn groen aangegeven.

HAVENREGELS

In Waddenhaven te Ameland zijn de reglementen van Hiswa  van toepassing. Kijk op onze havenregels pagina om de reglementen te downloaden of voor meer informatie..

GRATIS WIFI

U kunt gebruik maken van gratis WIFI wanneer u in onze jachthaven verblijft. Ook hebben wij stroomaansluitingen zodat u altijd mobiel kunt blijven in onze jachthaven!